OVER ALARCO TRAVEL

Wij nemen u alle zorg uit handen, kennen alle procedures en beschikken over uitstekende contacten en een dito netwerk. De belangrijkste redenen waarom zakenmensen en particulieren kiezen voor Alarco zijn het gemak, onze snelheid van werken, onze goedkope diensten, onze zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.
De communicatie tussen Alarco en de klant is direct. Het geven van reisadvies is immers een kwestie van vertrouwen. Vandaar dat wij niet uitsluitend communiceren via een website of telefoon, maar ook daadwerkelijk kantoor houden in Den Haag dat dus tevens het bezoekadres is.

ALARCO Reisbureau

Ongeacht de vraag of het een particuliere of zakelijke reis betreft, wij verzorgen naast de tickets alle benodigde documenten, zoals visa en uitnodigingen, tot aan excursies toe. Doordat wij niet gebonden zijn aan bijvoorbeeld een enkele vliegmaatschappij kunnen wij u de vliegreis aanbieden die qua prijs, maar ook qua reisschema, het beste bij u past.
Een persoonlijke benadering, het leveren van maatwerk voor uw reis van A tot Z, het altijd bereikbaar zijn voor al uw vragen en een grote kennis van het land en de Iranese cultuur.